Lees alles over de kampioenschappen

Open onze narrowcast

Volop zonneschijn en prachtige sport de afgelopen twee dagen in de springtuin van de Nieuwe Oranjehoeve in Hoek van Holland tijdens het KNHS outdoor regiokampioenschap springen. Tien combinaties bij rubrieken voor de pony's en vijf combinaties bij de paarden werden gehuldigd als regiokampioen springen Zuid-Holland. In totaal 26 afgevaardigden mogen Zuid-Holland vertegenwoordigen tijdens de Hippiade van 17 t/m 21 augustus in Ermelo.

Geplaatst op:

Het kampioenschapsreglement voor de Hippiade Voltige is begin dit jaar opgesteld onder voorbehoud van de corona actualiteiten. Nu we meer duidelijkheid hebben over welke wedstrijden/activiteiten in de afgelopen periode voor voltige mogelijk waren is het kampioenschapsreglement hierop aangepast.

Geplaatst op:

De Hippiade 2021 staat op de agenda. In week 33 van 17 tot en met 21 augustus worden deze kampioenschappen voor de breedtesport verreden op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Uiteraard is er nog veel onzeker over het verloop van dit paardensportfeest, maar een begin met de voorbereiding is gemaakt.

Geplaatst op: